Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 11/02/2017
19:00 - 23:30

Locatie
Buurtcentrum De Vaart

Voeg toe aan mijn agenda
iCal: iCal
Google: 0


Op algemeen verzoek organiseert Gentbrugge Feest terug een quiz en we gaan terug voor een volle zaal.

Concept van de quiz blijft hetzelfde, een gelegenheidsquiz met een gemiddelde moeilijkheidsgraad voor jong en oud, voor iedereen dus. Naast de algemene kennisvragen, staan er ook een ABC-ronde, fotoronde, muziekfragmenten en nog wat verrassingen op het programma. Een mengeling van Trivial Pursuit en De Slimste Mens dus. Natuurlijk geven we verschillende prijzen weg, zowel voor de winnaars, als voor diegenen die minder geluk hebben.

Buurtcentrum De Vaart biedt plaats aan 25 groepen, meer krijgen we er echt niet in. Heb je zin om met buren en vrienden te quizzen? Vorm dan een team van 4 personen, geef het een leuke naam en schrijf je snel in. Inschrijven doe je via dit formulier, na de registratie sturen we een e-mail om de naam van je groepje en leden door te geven.

Ondertussen hebben 25 ploegen zich ingeschreven, maar nog niet iedereen heeft bevestigd. Schrijf je in op volgende wachtlijst, https://goo.gl/forms/cegDOOyBtUX3Xz8p1, en als er een plaats vrijkomt nemen we contact op.

Hou ook onze Facebook-pagina, fb.me/gentbruggefeest, in de gaten voor het allerlaatste nieuws. Inschrijven kan tot zaterdag 4 februari 2017.

We vragen 16 euro per team om deel te nemen, en hapjes en drank zijn terug aan democratische prijzen. De winst gebruiken we om andere activiteiten te organiseren in de wijk Oud-Gentbrugge, zoals de Multireceptie.

Praktisch:
– groepjes van maximaal 4 personen
– 16 euro per groepje om deel te nemen
– 5 euro per drankkaart en drank & hapjes aan democratische prijzen
Рzaterdag 11 februari 2017
– deuren open vanaf 19u00
– start van de quiz om 19u30 en einde verwacht omstreeks 23u
– plaats van afspraak, Buurtcentrum De Vaart, adres: Emiel Hullebroekplein1, 9050 Gentbrugge

Reservatie

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Quiz Gentbrugge Feest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *